Markt 2a - 2e etage

PANNINGEN
Verhuurd

Omschrijving

Te huur : appartement 2e verdieping in centrum van Panningen

Per 1 juni 2022 beschikbaar.

Dit appartement is uiterst geschikt voor een alleenstaande of jong stelletje die graag in het centrum van Panningen in Peel en Maas wil(len) wonen. Voorkeur gaat uit naar een geïnteresseerde die minimaal 2 jaar of langer op deze locatie wilt blijven wonen. Wij zijn dus niet op zoek naar zgn. doorstromers binnen 1 tot 2 jaar. Alle faciliteiten van een bruisend en levendig centrum liggen letterlijk in de straat en om de hoek.

Een van de nog mooie karakteristieke panden van Panningen (bouwjaar 1938) op de hoek van de Markt / Kerkstraat "aan de kepel 1938".
Balkon (eigen) aan de achterzijde met als extra een royale zolder boven het gehele appartement (met 2 Velux ramen)

Er is nog een appartement gelegen in deze woning (1e verdieping) en op de begane grond is een winkel/lunchroom (Bufkens)

Huurvoorwaarden (minimum voorwaarden):

Huurperiode 24 maanden (ROZ model) en daarna onbepaalde tijd
Waarborg 1 x maandhuur termijn
Inkomenstoets op basis van vast inkomen en minimaal 3x maandhuur
Referentie check
Huurprijs excl. voorschot GWE per maand

Aanvaarding : per 1 juni 2022

Procedure:

Wil je in aanmerking komen voor dit appartement dan vragen wij je vriendelijk om ons z.s.m. een email te sturen en rekening te houden met de volgende procedure:

Naar aanleiding van jouw inschrijving (met daarin een korte introductie over jezelf en wat je doet) via een email naar info@satinvastgoed.nl kom je op de lijst van gegadigden te staan. Er zullen meerdere aanmeldingen zijn dus het is belangrijk dat je zorgt dat wij de benodigde informatie ontvangen en dat je aangeeft dat je een afspraak kunt maken voor bezichtiging/kennismaking in de week van 16 mei

Beschikbaarheid:
De woning is per 1 juni 2022 beschikbaar en dient ook per deze datum gehuurd te worden.

Bezichtiging / informatie afspraak indien je geselecteerd bent:
In de week van 16 mei hebben wij een tijdblok gereserveerd (vermoedelijk donderdag 19 mei) om het appartement te komen bezichtigen en zijn wij aanwezig om verdere informatie te verstrekken.
Ook kan je hier de gevraagde informatie overhandigen als u deze nog niet aan ons heeft gestuurd.
Er zijn meerdere gegadigden en wij werken met persoonlijke afspraken en geen groepsafspraken.
Dat wil zeggen dat er een maximale tijd is van 20 minuten waarin wij samen het appartement kunnen bezichtigen en verdere informatie kunnen uitwisselen.
Het is belangrijk op tijd te zijn en u dient buiten te wachten tot het de met u afgesproken tijd is!
Het tijdsblok van bezichtiging is nog niet bekend.
In principe gaan wij er vanuit dat U maximaal met 2 personen komt, bij uitzondering kunnen wij daarvan afwijken echter dient dit van te voren worden afgesproken met ons.

Welke gegevens hebben wij van je nodig:
- Jouw inkomen (zie ook de voorwaarden zoals in de huurvoorwaarden omschreven staan)
- Kopie van de laatste salarisstrook alsmede een print van uw bankafschrift waar de laatste salarisbetaling op staat (de rest van de gegevens mag je doorstrepen)
- ID bewijs ter inzage
- Eventueel referentie/verklaring van vorige huurder

Graag wijzen wij u op de aanvullende huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden
Uiteraard willen wij u als woningzoekende optimaal van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm waarbij uw bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan 3 maal de huurprijs. U dient zelf in de woning te gaan wonen, in de huurcontracten staat dat u zichzelf moet inschrijven bij de gemeente op het adres van uw gehuurde woning. Voor tweeverdieners geldt ten aanzien van het tweede salaris een andere inkomensnorm. Het tweede inkomen wordt dan in de meeste gevallen voor de helft meegenomen in de inkomensberekening. Deze inkomens worden per individueel geval beoordeeld.

Woningdelers
Wij verhuren namens de eigenaren woningen onder specifieke voorwaarden die kunnen verschillen per woningcomplex.
Deze woning die wij verhuren, is niet geschikt bevonden om verhuurd te worden aan woningdelers die geen duurzame gemeenschappelijke huishouding voeren. Er zijn bijzondere woningcomplexen, indien van toepassing benoemen we dit op onze website, waar we verhuren volgens het friends-concept. Huurders kunnen in dit concept samenwonen met een vriend of vriendin waarbij beide partijen een eigen huurcontract hebben.

Zelfstandig ondernemers/uitzendkrachten
Voor zelfstandig ondernemers en uitzendkrachten gelden andere inkomensberekeningen en/of aanvullende voorwaarden. Deze worden per individueel geval bekeken. Uitzendkrachten dienen minimaal 2 jaaropgaven aan te leveren van hun dienstverband, Fase B.
Indien je zelfstandig ondernemer bent, vragen wij u een recent uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel aan te leveren en een door een erkend accountant gewaarmerkt accountantsrapport te overleggen (minimaal van de laatste twee jaarcijfers). Daarnaast dient u er rekening mee houden dat u een bankgarantie (of waarborgsom, afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever) ter hoogte van minimaal 3 maanden huur dient te overleggen vóór ondertekening van het huurcontract.

Eigen vermogen
Beschik je over eigen vermogen? Dan mag je 10% van je eigen vermogen bij het bruto jaarinkomen optellen. Dit bedrag moet je aantonen door middel van bijvoorbeeld een kopie bankafschrift.

Aanvullende informatie
Je mag geen betalingsachterstand hebben bij je huidige verhuurder of hypotheekverstrekker. Inkomsten moeten worden aangetoond door bijvoorbeeld een overzicht van Mijn UWV en een werkgeversverklaring of accountantsverklaring, dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure. De Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte zijn van toepassing op onze huurovereenkomsten.

Bij twijfel of je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal je individuele situatie bekeken worden en kunnen er aanvullende voorwaarden gesteld worden. Houd er dan rekening mee dat wij een waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van minimaal 1 maand huur vragen.

Recht om te weigeren
Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een huurwoning. Wij behouden ons het recht voor om potentiële klanten -zonder opgave van redenen- voor een specifieke woning te weigeren.

Valsheid in geschrifte
Indien aspirant huurder(s) vervalste documenten aanleveren om in aanmerking te komen voor een huurwoning, zijn wij genoodzaakt, namens de eigenaar om aangifte te doen bij de politie wegens Valsheid in geschrifte (Artikel 225 van het Strafrecht).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750,- p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
per 01-06-2022
Aangeboden sinds
04-05-2022

Bouw

Type
Appartement
Soort
bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944
Dak
zadeldak
Onderhoud binnen
redelijk

Appartement

Kamers
2
Slaapkamers
1
Verdiepingen
1
Woonopp.
80 m²
Inhoud
330 m³
Ligging
in centrum

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Foto's

Markt 2a - 2e etageMarkt 2a - 2e etageMarkt 2a - 2e etageMarkt 2a - 2e etage

Kaart