Over ons

ONS DNA

De wereld van SatinVastgoed.nl bestaat uit verkoop, verhuur en beheer van panden. Omdat ik het gebied goed ken, weet ik precies wat er allemaal speelt en waar de omgeving behoefte aan heeft. Op deze manier kan ik mooie en interessante panden op top locaties aanbieden aan jou!

Maar wie is SatinVastgoed.nl dan? Bij SatinVastgoed.nl onderscheid ik, Norbert Panken, mij van anderen door hét aanspreekpunt voor vastgoedvraagstukken van A tot Z te zijn. Op deze manier kan ik jou van alle informatie voorzien van elk pand. Ik voel me dan ook niet echt een makelaar, want mijn passie ligt in de gehele wereld van het commerciële vastgoed.

Omdat ik werk in een voor mij zeer bekende regio, heb ik relaties opgebouwd met ondernemers, eigenaren en entrepreneurs. Zo weet ik precies wat ze willen. Elke locatie heeft zijn eigen kracht en ik zoek hier hét geschikte bedrijf voor. Hierbij kijk ik naar de ligging, uitvoering en de markt. Ik zie het pand dan ook vaker als middel om ondernemers datgene te bieden wat ze echt nodig hebben.

Ik vind de wensen en behoeften van de klant zeer belangrijk en hecht een groot belang aan het opbouwen van een relatie met mijn klanten. Ik streef er dan ook naar dat mijn klanten met trots kunnen zeggen: “dat heeft Norbert voor mij gedaan”. Hier haal ik mijn energie vandaan, want dit werk is tenslotte mijn mooiste hobby!

Mijn naam is Norbert Panken, welkom bij SatinVastgoed.nl.