Nieuws

MVO


Om de wereld te verbeteren moet je als eerste bij jezelf beginnen. Bij SatinVastgoed.nl ben ik daarom betrokken bij mijn eigen regio, het prachtige Peel en Maas.

Panningen staat niet leeg! Door de goede relatie tussen ondernemingen, gemeente en de vereniging van vastgoedeigenaren zorgen we er samen voor dat Panningen niet leeg staat. De kracht hiervan is het ondernemershart van Panningen. Iedereen is welkom in Panningen en dat voel je. Daarom voelt iedereen zich hier direct thuis!

Panningen is voor mij erg belangrijk, daarom ondersteun ik ook lokale goede doelen. Ik vind het ook belangrijk dat studenten zich kunnen ontwikkelen en praktijkervaring kunnen opdoen. Daarom steun ik opleidingen in de vastgoed wereld en praktijkonderwijs zoals sintlucas.nl. Ook steun ik de lokale verenigingen zoals hockeyclub HCPM, want sport en een duurzamere wereld zijn voor mij ook erg belangrijk.

Als laatste, maar zeker niet minste steun ik de vastgoedgroep steengoedpeelenmaas.nl en de (TIP) werkgroepen van de gemeente Peel en Maas. Deze groepen behartigen het belang van ondernemers in de gemeente en helpt hen verder te ontwikkelen. Dit is natuurlijk van belang voor een welvarend en succesvol Panningen en Peel en Maas!