Heinsbergerweg 88

ROERMOND
verhuurd

Omschrijving

INSCHRIJVINGEN GESTOPT ! ER KAN NIET MEER INGESCHREVEN WORDEN VANAF 1 AUGUSTUS 2022 !!
Iedereen die ingeschreven heeft voor deze datum zal uiterlijk op 10 augustus bericht ontvangen.


TE HUUR - karakteristieke eengezinswoning in woonwijk 't Zand , Roermond

Deze jaren 30 woning op fietsafstand van het centrum met veel leefruimte en royale tuin gelegen in de wijk 't kapel in 't Zand.

De woning is onder andere voorzien van karakteristieke/ authentieke elementen (glas-in-lood, erker, dubbele tuindeuren) en indeling met bijvoorbeeld een en- suite living, 2 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping en extra (slaap)kamer mogelijkheden op de 2e verdieping, achtertuin op het zuid- westen met vrije achterom en extra opbergmogelijkheden in de achtertuin.

De woning is technisch gezien voorzien van houten en kunststof kozijnen met dubbele en enkele beglazing en dakisolatie.
Lichte woonkamer met vloerbedekking met onderliggende houten planken vloer en met dubbele tuindeuren naar het overdekte terras en de achtertuin.

Deze woning is per 16 september beschikbaar. Aanmelding kan uitsluitend volgens de volgende procedure !

LET OP ; MEUBILAIR EN INRICHTING ZIJN GEEN ONDERDEEL VAN HET GEHUURDE. DE WONING WORDT LEEG OPGELEVERD !

Huurvoorwaarden (minimum voorwaarden):

Huurperiode 24 maanden (ROZ model) en daarna onbepaalde tijd
Waarborg 1 x maandhuur termijn
Inkomenstoets op basis van vast inkomen en minimaal 3x maandhuur
Referentie check
Huurprijs excl. verbruik GWE per maand en overige (gemeentelijke ed. lasten)

Aanvaarding : per 16 september 2022

Procedure:

Wil je in aanmerking komen voor deze woning dan vragen wij je vriendelijk om ons z.s.m. een email te sturen en rekening te houden met de volgende procedure:

Naar aanleiding van jouw inschrijving (met daarin een korte introductie over jezelf en wat je doet) via een email naar info@satinvastgoed.nl kom je op de lijst van gegadigden te staan. Er zullen meerdere aanmeldingen zijn dus het is belangrijk dat je zorgt dat wij de benodigde informatie ontvangen en dat je aangeeft dat je een afspraak kunt maken voor bezichtiging/kennismaking in de week van 1 september.

Beschikbaarheid:
De woning is per 16 september 2022 beschikbaar en dient ook per deze datum gehuurd te worden.

Bezichtiging / informatie afspraak indien je geselecteerd bent:
In de week van 1 september hebben wij een tijdblok gereserveerd (vermoedelijk donderdag 4 september) om de woning te komen bezichtigen en zijn wij aanwezig om verdere informatie te verstrekken.
Ook kan je hier de gevraagde informatie overhandigen als u deze nog niet aan ons heeft gestuurd.
Er zijn meerdere gegadigden en wij werken met persoonlijke afspraken en geen groepsafspraken.
Dat wil zeggen dat er een maximale tijd is van 20 minuten waarin wij samen de woning kunnen bezichtigen en verdere informatie kunnen uitwisselen.

Het tijdsblok van bezichtiging is nog niet bekend.
In principe gaan wij er vanuit dat U maximaal met 2 personen komt, bij uitzondering kunnen wij daarvan afwijken echter dient dit van te voren worden afgesproken met ons.

Welke gegevens hebben wij van je nodig:
- Jouw inkomen (zie ook de voorwaarden zoals in de huurvoorwaarden omschreven staan)
- Kopie van de laatste salarisstrook alsmede een print van uw bankafschrift waar de laatste salarisbetaling op staat (de rest van de gegevens mag je doorstrepen)
- ID bewijs ter inzage
- Eventueel referentie/verklaring van vorige huurder

Graag wijzen wij u op de aanvullende huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden
Uiteraard willen wij u als woningzoekende optimaal van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm waarbij uw bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan 3 maal de huurprijs. U dient zelf in de woning te gaan wonen, in de huurcontracten staat dat u zichzelf moet inschrijven bij de gemeente op het adres van uw gehuurde woning. Voor tweeverdieners geldt ten aanzien van het tweede salaris een andere inkomensnorm. Het tweede inkomen wordt dan in de meeste gevallen voor de helft meegenomen in de inkomensberekening. Deze inkomens worden per individueel geval beoordeeld.

Woningdelers
Wij verhuren namens de eigenaren woningen onder specifieke voorwaarden die kunnen verschillen per woningcomplex.
Deze woning die wij verhuren, is niet geschikt bevonden om verhuurd te worden aan woningdelers die geen duurzame gemeenschappelijke huishouding voeren. Er zijn bijzondere woningcomplexen, indien van toepassing benoemen we dit op onze website, waar we verhuren volgens het friends-concept. Huurders kunnen in dit concept samenwonen met een vriend of vriendin waarbij beide partijen een eigen huurcontract hebben.

Zelfstandig ondernemers/uitzendkrachten
Voor zelfstandig ondernemers en uitzendkrachten gelden andere inkomensberekeningen en/of aanvullende voorwaarden. Deze worden per individueel geval bekeken. Uitzendkrachten dienen minimaal 2 jaaropgaven aan te leveren van hun dienstverband, Fase B.
Indien je zelfstandig ondernemer bent, vragen wij u een recent uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel aan te leveren en een door een erkend accountant gewaarmerkt accountantsrapport te overleggen (minimaal van de laatste twee jaarcijfers). Daarnaast dient u er rekening mee houden dat u een bankgarantie (of waarborgsom, afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever) ter hoogte van minimaal 3 maanden huur dient te overleggen vóór ondertekening van het huurcontract.

Eigen vermogen
Beschik je over eigen vermogen? Dan mag je 10% van je eigen vermogen bij het bruto jaarinkomen optellen. Dit bedrag moet je aantonen door middel van bijvoorbeeld een kopie bankafschrift.

Aanvullende informatie
Je mag geen betalingsachterstand hebben bij je huidige verhuurder of hypotheekverstrekker. Inkomsten moeten worden aangetoond door bijvoorbeeld een overzicht van Mijn UWV en een werkgeversverklaring of accountantsverklaring, dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure. De Algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte zijn van toepassing op onze huurovereenkomsten.

Bij twijfel of je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal je individuele situatie bekeken worden en kunnen er aanvullende voorwaarden gesteld worden. Houd er dan rekening mee dat wij een waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van minimaal 1 maand huur vragen.

Recht om te weigeren
Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een huurwoning. Wij behouden ons het recht voor om potentiële klanten -zonder opgave van redenen- voor een specifieke woning te weigeren.

Valsheid in geschrifte
Indien aspirant huurder(s) vervalste documenten aanleveren om in aanmerking te komen voor een huurwoning, zijn wij genoodzaakt, namens de eigenaar om aangifte te doen bij de politie wegens Valsheid in geschrifte (Artikel 225 van het Strafrecht).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995,- p.m.
Status
verhuurd
Aanvaarding
per 16-09-2022
Aangeboden sinds
19-07-2022

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Dak
zadeldak
Onderhoud binnen
redelijk, goed
Onderhoud buiten
redelijk, goed

Tuin

Type
achtertuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid, west

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
2
Verdiepingen
1
Woonopp.
135 m²
Ligging
in woonwijk

Energie

Energielabel
E
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Berging

Type
vrijstaand steen

Foto's

Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88Heinsbergerweg 88

Kaart