van Hovellstraat 78

HELDEN
verhuurd

Omschrijving

Op de beste zichtlocatie in Helden gelegen winkelpand, dienstverlening toegestaan met medewerking van de gemeente, is nu te huur !
Zelfstandige winkel- en /of kantoorruimte vanaf 130 m2 groot (tot 258 m2). Veel daglicht door middel van de grote raampartijen.
Door de ligging direct aan de rotonde is er veel frontbreedte en werkt het pand als een groot billboard: na twee weken weet de hele regio dat u hier gevestigd bent.

Afwerkingsniveau:
De huidige inrichting is nog geheel naar eigen wens in te delen. Voorzien van keuken en toilet ruimte. Verwarming middels radiatoren, recent voorzien van een nieuwe CV ketel. Het pand is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Ligging:
Het object is gelegen bij de rotonde tussen de Van Hövellstraat en Molenstraat, een van de belangrijkste knooppunten in het centrum van Helden. De ligging kenmerkt zich door de afwisseling van woningen en diverse winkel/horeca en andere bedrijfspanden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (gratis).
Helden kent een scala aan winkelvoorzieningen en voldoende horeca gelegenheden. In de directe omgeving bevinden zich meerdere winkels, een restaurant, een pin en een supermarkt. Het object is goed ontsloten, direct aan de N562, de omliggende dorpen zijn zeer goed bereikbaar. De snelweg A67 ligt binnen 5 autominuten. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, nabij bij het object is een bushalte gelegen.

Huurtermijn:
5 jaar.

Bankgarantie:
Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur.

Huurcontract:
Standaardmodel Roz-contract model met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar

BEGANE GROND
- 130 m2 + 128 m2 (extra m2opslag mogelijk)
- vanaf € 1.495,- /maand (excl. BTW)
- Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Opslagruimte, Showroom

FACALITEITEN:
- Verwarming
- Sanitair
- Parkeervoorziening aanwezig
- Te openen ramen
- Systeemplafond
- Opslagruimte
- Showroom toegestaan
- Detailhandel toegestaan
- Magazijn
- Keuken
- Glasvezel
- 24 uur toegankelijk

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.495,- t/m € 1.950,- p.m.
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct
Aangeboden sinds
03-04-2022

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A

Bedrijfshal

Oppervlakte
258 m²
Perceelopp.
565 m²
In units vanaf
130 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Verdiepingen
1

Foto's

van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78van Hovellstraat 78

Plattegronden

van Hovellstraat 78

Kaart