Raadhuisstraat 114

PANNINGEN
Verhuurd

Omschrijving

Winkel / Kantoren / Showroom :

Mooie ruime winkel gelegen bij een van de drukste toegangspoorten van Panningen met heel veel parkeren rondom (vrij parkeren en blauwe zone en de parkeerring).
260 m2 winkel met nog 20 m2 kantoor/magazijn op de begane grond met een grote etalage aan beide zijden van de dubbele toegangsdeur.
Deze winkel heeft een Souterrain met (oorspronkelijk) 90 m2 winkelruimte en 120 m2 magazijn opslag. Vrije achterom met eigen ingang naar magazijn en "achter winkel" voor eventueel service/afhaal en bezorging.

Verhuur op basis van ROZ contract winkelruimte (casco) maar er zijn nog extra voorzieningen aanwezig op dit moment zoals : kantoor / keuken / airco installaties / verwarming (HR ketel) en systeemplafond incl. verlichting.
Unieke locatie met parkeren op een zicht locatie en toch geheel in het centrum. 2 parkeerpleinen op de hoeken en langsparkeren voor de winkel.

De gemeente is op dit moment bezig met de ontwikkeling van de "oude postkantoor" locatie waardoor dit gebied een totale "make-over" en upgrade zal krijgen. Meer informatie hierover is beschikbaar en ook te lezen via de gemeentelijke informatiebronnen. Een combinatie van winkelend publiek (shoppen) en service gericht publiek (vers winkels en servicewinkels) maken deze locatie extra aantrekkelijk.

Ook als kantoor/showroom uitermate geschikt en voldoet aan minimaal "energie c- label" op dit moment.

Er wordt gezocht naar een langdurige kandidaat huurder , tijdelijke winkel en/of pop-up store zijn op dit moment uitgesloten.
Mocht er interesse zijn om het gehele object te willen kopen (inclusief bovenwoning Raadhuisstraat 1112) dan staat verhuurder daar voor open.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.800,- p.m. (21% BTW)
Status
Verhuurd
Aanvaarding
per 2024-07-01, Tot 1 juni bestaande huurder
Aangeboden sinds
23-02-2023

Bouw

Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1945-1959
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
C

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
> 5000 m
Bushalte
< 500 m

Winkelruimte

Oppervlakte
370 m²
Verkoopvloeropp.
260 m²
Perceelopp.
336 m²
Front breedte
1.300 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
ja
Overname personeel
nee

Parkeren

Niet overdekt
60

Foto's

Raadhuisstraat 114Raadhuisstraat 114Raadhuisstraat 114

Kaart