Markt 67

PANNINGEN
verhuurd

Omschrijving

Unieke winkellocatie te huur in hartje centrum van Panningen.

Een mooie compacte winkelruimte van ca. 80 m2 met over de gehele breedte de (loop)schuifdeur op de hotspot van Panningen winkelcentrum. Deze winkel is nagenoeg klaar om direct aan de slag te kunnen gaan. Er wordt Casco verhuurd met extra voorzieningen zoals: Vloer, Systeemplafond, Opslag/bergruimte, Pantry met toilet en nogmaals kleine berging en verwarming met heater boven de ingang.

Aan de drukke Markt in Panningen ligt deze winkelruimte ideaal tussen de winkels en horeca terrassen. De week (dag)markt is recht voor de deur en vele evenementen en extra koopdagen worden veelal op de Markt georganiseerd.

In het voorjaar van 2020 is de renovatie van het gebied rondom het Huis van de Gemeente afgerond en heeft het plein ook vanaf de toegangspoort van de Markt en het huis van de gemeente een geheel nieuwe uitstraling inclusief parkeerplaatsen en looproute naar het nieuwe parkeren "in het groen" in het Park achter het Huis van de Gemeente en de Parklaan tevens op loopafstand het parkeren op het parkeerterrein bij de Jan Linders en de Action.

Het centrum van Panningen staat bekend om de compactheid en groot aanbod en diversiteit van voornamelijk zelfstandige winkels aangevuld met winkels van landelijke grootwinkelbedrijven/ketens (zoals Hema, Kruidvat, Bufkes, Blokker, Trekpleister, Hans Anders, Pearl opticiens) en nagenoeg alle supermarkten. In de directe omgeving van de winkel liggen diverse Schoenwinkels, Primera, Intertoys en vele mode- en accessoire winkels en vers-zaken maar ook de ruim aanwezige horeca zorgt met de mooi aangeklede terrassen (nagenoeg hele jaar open) voor een grote toeloop van mensen die winkelen en genieten combineren in het fraaie centrum van Panningen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750,- p.m. (21% BTW)
Status
verhuurd
Aangeboden sinds
09-04-2022

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
3000 m - 4000 m

Winkelruimte

Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloeropp.
80 m²
Perceelopp.
473 m²
In units vanaf
1
Front breedte
300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67Markt 67

Kaart