Kepringelehof 6

PANNINGEN
Verhuurd

Omschrijving

Op korte termijn beschikbaar winkelruimte en/of kantoorruimte in het centrum van Panningen.


In het centrum van Panningen aan de parkeerring van Panningen ligt deze mooie winkelruimte van 132 m2 (verkoopruimte) en 144 m2 opslag/kelder (aparte ingang mogelijk). De winkel wordt casco verhuurd maar is nagenoeg "instap-klaar". Vloer, Verlichting, Keuken met toiletgroep blijft netjes achter.


De winkel is gelegen aan een van de 3 toegangspoorten van Panningen met royale parkeervoorziening (blauwe zone en vrij parkeren) en mooie publiekstrekkers zoals: Jan Linders supermarkt, Action , Zeeman en Kruitvat als "buren".


Het is bespreekbaar om alleen de winkelruimte te huren (132 m2).
Oplevering in overleg echter kan deze ruimte snel vrij gemaakt worden (binnen 30 dagen).


Interesse , neem direct contact op met onsInformatie over Panningen in de gemeente Peel en Maas:
Panningen is een bruisend en regionaal winkelcentrum in de gemeente Peel en Maas met een verzorgingsgebied van 45.000 consumenten en in de zomermaanden een toeristisch verzorgingsgebied van nogmaals 45.000 mensen. Panningen heeft een zeer sterk en groots activiteiten programma dat georganiseerd en begeleid wordt in samenwerking met het Centrum Management en de Winkeliersvereniging.

Panningen, in de volksmond Kepèl genoemd (naar de in 1643 gebouwde kapel), is met 16.805 inwoners (per 1 januari 2014) het grootste dorp in de gemeente Peel en Maas. Het ligt centraal tussen de steden Roermond, Weert en Venlo in de Nederlandse provincie Limburg. Per 1 januari 2010 maakt Panningen, als kern uit de voormalige gemeente Helden, deel uit van de gemeente Peel en Maas.

De oude kapel die het dorp zijn volksnaam gaf, bestaat inmiddels niet meer. Door het toenemende aantal pelgrims werd de kapel uitgebreid met zijbeuken. De zo ontstane kerk, O.L. Vrouwe van Zeven Smarten genaamd, is inmiddels afgebroken en werd in 1929 vervangen door de huidige kerk naar ontwerp van architect H.W. Valk. De kerktoren werd in 1944 opgeblazen maar na de oorlog door dezelfde architect hersteld. Op het Pastoor Huijbenplein staat tegenwoordig een monument dat de oude kapel symboliseert. Vlak bij de huidige kerk zijn tijdens opgravingen in de jaren negentig nog resten van de oude kerk gevonden.

De winkels in dit dorp vervullen een grote regiofunctie omdat de omliggende steden elk op een afstand van zo'n 20 km liggen. Kenmerkend voor Panningen is het door deze regiofunctie relatief grote winkelcentrum dat tussen 2000 en 2007 vernieuwd is. Het Raadhuisplein bijvoorbeeld, dat in de jaren zestig werd aangelegd met het raadhuis en moderne woningen boven winkels, is opnieuw op de schop genomen. Het raadhuis werd gesloopt, op de bijbehorende kenmerkende toren na, en vervangen door De Pit, een winkelpassage met woningen erboven. Het gemeentehuis verhuisde naar de plek waar vroeger de Mariaschool stond. Het gemeenschapshuis (of CC In Kepèl), zoals het cultureel centrum aan het plein in de volksmond heette, maakte plaats voor een multifunctioneel centrum, DOK6 genaamd, met theater- en bioscoopzalen en een trendy café. De programmering hiervoor wordt mede waargenomen door de Heldense cultuurstichting C6. Naast DOK6 staat nog een winkelpassage met woningen erboven; De Parel. Bouw van zowel De Parel als DOK6 is afgerond in 2007.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.800,- t/m € 2.000,- p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg, binnen 30 dagen beschikbaar
Aangeboden sinds
01-04-2022

Bouw

Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
uitstekend
Energielabel
A+++

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
2000 m - 3000 m
Bushalte
< 500 m

Winkelruimte

Oppervlakte
276 m²
Verkoopvloeropp.
132 m²
Perceelopp.
1.750 m²
In units vanaf
132
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B2
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6Kepringelehof 6

Kaart