Kepringelehof 2

PANNINGEN
Huurprijs: € 1.500,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Mooie statige winkel / showroom / kantoorruimte TE HUUR in centrum Panningen

Aan een van de drukke toegangspoorten van het centrum van Panningen ligt deze mooie (in 2010 geheel gerenoveerd tegelijk met nieuw locatie Tummers) winkel annex kantoorruimte anno 1930. Het gebouw met zijn kenmerkende elementen als sfeer, ruimte, allure, schoonheid, degelijkheid en de uitstraling van vakmanschap hebben een grote aantrekkingskracht en trekt ieders aandacht.

Kepringelehof kenmerkt zich niet alleen binnen het centrum van Panningen als de grote magneet voor (vrij) parkeren maar ook door de grote (landelijke) trekkers zoals Albert Heijn , Action , Kruitvat , Jola , HEMA , Pour Vous , Domino's en EP Tummers maar grote spelers binnen de zelfstandige branche die regionaal grote aantrekkingskracht hebben. Niet gezien worden is nagenoeg onmogelijk op deze locatie.

De ruimte (nagenoeg vierkante) winkel/kantoorruimte (11m x 8,5m) heeft aan 3 zijdes ramen zodat er genoeg daglicht binnenvalt met een voordeur aan Kepringelehof en achterdeur richting de tuin / Markt (straat). Een groene (openbare) achter tuin bij de woningen/appartementen aan de achterzijde geven een stadstuin gevoel en straalt rust uit. Aan de zijkant van de winkelruimte is er een aparte toegang naar de (volledig betegelde vloer) pantry (2m x 2,7m) / hal met toilet (2,4 x 2,1m) en opslagruimte (1,7m x 2,1m) met een aparte toegangsdeur naar de achtertuin. Hoogte in winkel 2,94m (onder koof 2,71m hoog). Pantry heeft kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast en blijven achter.

Panningen blijft zich ontwikkelen in de grote regio in het gebied tussen Venlo - Roermond - Weert - Venray en trekt in de zomermaanden meer dan 45.000 mensen naar zicht toe. Thuis in Panningen - het gevoelt dat Centrum Management samen met de winkeliersvereniging(en) en gemeente en toerisme neerzet in ongekend. Er worden veel activiteiten georganiseerd waar je als ondernemer bij kunt aanhaken.

Een mooie , beter dan marktconforme , huurprijs zorgt dat je een goede start kunt maken of de volgende stap kunt nemen met je onderneming.
De huidige huurder is flexibel om samen te kijken wat de beste datum is om te starten.

Graag maken wij een afspraak om samen te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. In een centrum waar leegstand niet aanwezig is een unieke mogelijkheid met een mooi aantal m2.
N.B. pand is in 2010 duurzaam gerenoveerd maar de muren en vloer worden binnenkort nog na geïsoleerd waardoor het een veel betere energielabel krijgt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Aangeboden sinds
23-10-2023

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed, uitstekend
Energielabel
F

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Bedrijfshal

Oppervlakte
1 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
112 m²
Verdiepingen
1

Parkeren

Niet overdekt
50

Foto's

Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2Kepringelehof 2

Kaart