Ons DNA

Ons DNA

Wij zijn niet zomaar een makelaar of bemiddelaar, wij nemen niet elk project aan…. Wie en wat zijn wij dan wel… ?

Wij werken in een voor ons zeer bekende regio waar wij ondernemers, eigenaren en de bedenkers de zgn. entrepreneurs kennen en ondersteunen. Wij kijken naar aanbod, behoefte en planning op gebied van strategie , concept en locatie en bieden zo de beste oplossing die past bij JOUW bedrijf. Hierdoor zijn wij in staat om ook zeer mooie, interessante en op top locatie gelegen panden aan te bieden.

Mooie woorden maar alleen resultaten tellen, kijk naar de panden en locaties die wij aanbieden of in ons aanbod hebben. Telkens komt er nieuw aanbod bij of (ver)plaatsen wij bedrijven waardoor er weer ruimte in verhuurde locaties vrijkomt.

Heb je interesse in een bedrijfspand, woning of appartement neem dan direct contact op met ons en wij vertellen je er alles over en maken direct een afspraak om op de locatie te gaan kijken. Hoezo wachten als je al iets gevonden hebt ?

Heb je interesse in een totaalconcept, geen variabele en onvoorziene (of niet in te schatten) kosten ? kom dan eens praten. 1 bedrag en dan 100% zorgen vrij.