Winkel te huur | Markt 29 te Panningen

 • € p.mnd excl. btw
 • Type:
 • Locatie:
 • Opp. : 210 m2 + 42 m2
 • Parkeren : blauwe zone
 • Verd. : 1
 • Gepost op: mrt 26, 2021

Winkelruimte in het centrum van Panningen dichtbij een van de ingangspoorten van Panningen (Huis van de Gemeente zijde).

Aan de drukke Markt in Panningen ligt deze winkelruimte ideaal tussen de winkels en horeca terrassen. De week (dag)markt is recht voor de deur en vele evenementen en extra koopdagen worden op de Markt georganiseerd.

Dit najaar (2019) is de renovatie van het gebied rondom het Huis van de Gemeente klaar krijgt het plein vanaf de Markt en het huis van de gemeente een geheel nieuwe uitstraling inclusief parkeerplaatsen en looproute naar het nieuwe parkeren “in het groen” in het Park achter het Huis van de Gemeente en de Parklaan.

Het centrum van Panningen staat bekend om de compactheid en groot aanbod en diversiteit van voornamelijk zelfstandige winkels aangevuld met winkels van landelijke grootwinkelbedrijven/ketens (zoals Hema, Kruidvat, Bufkes, Blokker, Trekpleister, Hans Anders, Pearl opticiens) en nagenoeg alle supermarkten. In de directe omgeving van de winkel liggen diverse Schoenwinkels,  Primera, Intertoys en vele mode- en accessoire winkels maar ook de ruim aanwezige horeca zorgt met de mooi aangeklede terrassen (nagenoeg hele jaar open) voor een grote toeloop van mensen die winkelen en genieten combineren in het fraaie centrum van Panningen.

Deze winkel heeft een eigen achteringang met eigen opslag en aanlevering kan via de Wilhelminastraat.

UNIEK van deze winkelruimte is dat er op dit moment een extra beleving is omdat Restaurant oNz een (af te sluiten) verbinding / doorkijk heeft met deze winkelruimte en er daardoor extra traffic en sfeer is. Deze mogelijkheid kan gehandhaafd blijven maar indien gewenst kan de inpandige winkelpui worden aangepast zodat ieder zijn eigen beeld en uitstraling heeft.

Algemene informatie
Te huur: op korte termijn mogelijk (in overleg)
Bestemming : detailhandel
Huurprijs :  €  per maand excl. btw
BVO : ca. 210 m2 winkel en 42 m2 kantoor/opslag / algemeen
Contract : in overleg maar 5 + 5 jaar geniet de voorkeur
Bijzonderheden : Combinatie doorkijk / Restaurant oNz (kan ook weg)
Kenmerken
Locatie : Centrum Panningen
parkeren : veel parkeren rondom (blauwe zone)
Opl. niveau : huidige – casco
Alarm : aanwezig
Internet : beschikbaar incl. glasvezel
Bijzonderheden eigen achterom en opslagruimte

Locatie

 • Gemeente: Peel en Maas (NL)
 • Plaats: Panningen
 • Adres: Markt 29 , 5981 AP

 

 • parkeren (blauwe schijf) rondom
 • ook vrij parkeren in de buurt
 • Zicht locatie centrum aan de drukke Markt
 • daglicht achter in de winkel
 • apart kantoor
 • Naast ingang extra etalage

Informatie over Panningen Centrum in de gemeente Peel en Maas:

“Panningen Centrum” een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt. Met andere woorden Thuis in Panningen. Voor een gezellige dag winkelen kunt u terecht in het winkelcentrum van Panningen. De ruim 100 speciaalzaken, gezellige terrassen en eetgelegenheden staan garant voor een fijne dag uit.

Ontmoetingsplek voor iedereen!

Tevens herbergt winkelcentrum Panningen een theater en bioscoop. De weekmarkt (dagmarkt) op woensdag is de ontmoetingsplek voor inwoners en toeristen in de regio Peel en Maas. In Panningen parkeert u gratis in de ‘blauwe zone’ met uw parkeerschijf. Voor meer info kunt u de website raadplegen.

Panningen heeft een regio functie met het winkelcentrum en in de zomermaanden verdubbeld het verzorgingsgebied door de aanwezige toeristen op de vele recreatie- en vakantieparken. Panningen is de kern en het winkelcentrum van de gemeente Peel en Maas en de omliggen gemeenten.

Bezoeker waardeert Panningen-centrum met 7,4 (bron omroep P&M) :

Steeds meer mensen voelen zich thuis in het centrum van Panningen: bezoekers geven het centrum gemiddeld een 7,4 als rapportcijfer. Vooral het gevarieerde winkelaanbod, de gratis parkeergelegenheid, de compactheid en de kwalitatief hoogwaardige en verzorgde uitstraling van Panningen spreken aan. Dit komt naar voren uit het klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat onlangs werd uitgevoerd in opdracht van Stichting Centrum Management Panningen.

 

Voorzieningen

Contactinformatie

Contact Formulier

Locatie info