Winkel en/of Kantoor Kepringelehof 10 , Panningen (centrum)

 • € per maand (excl. btw)
 • Type:
 • Locatie:
 • Opp. : 133 m2
 • Parkeren : ++
 • Verd. : 1
 • Gepost op: apr 10, 2020

In het centrum aan een van de toegangspoorten van Panningen hebben wij een winkel c.q. kantoorruimte te huur van ca. 133 m2. Top locatie tegen het hart van het centrum van Panningen met vrij parkeren rondom en grote parkeerplaats (blauwe zone).

Panningen is een bruisend en regionaal winkelcentrum in de gemeente Peel en Maas met een verzorgingsgebied van 45.000 consumenten en in de zomermaanden een toeristisch verzorgingsgebied van nogmaals 45.000 mensen. Panningen heeft een zeer sterk en groots activiteiten programma dat georganiseerd en begeleid wordt in samenwerking met het Centrum Management en de Winkeliersvereniging.

De winkel wordt casco verhuurd maar de verhuurder geeft aan dat er meegedacht wordt om samen hier een mooie bestemming aan te geven. Hier liggen dus extra mogelijkheden ! Afhankelijk van de duur van de huurovereenkomst en de toegevoegde waarde voor deze locatie c.q. het winkelcentrum van Panningen kan er veel extra ondersteuning gegeven worden. Maak een afspraak met ons om hier verder over te brainstormen en praten.

Deze locatie kenmerkt zich door een paar extra sterke punten zoals: Parkeren rondom (vrij parkeren en blauwe zone) , zichtlocatie aan de parkeer-ring van Panningen , veel glas en etalage mogelijkheden en meerdere ingangen mogelijk.

Eventueel te huur met een aparte opslagruimte in de parkeerkelder ! ca. 106 m2 (bereikbaar via parkeerkelder)

Eventueel te huur met een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder ! prijs op aanvraag en beschikbaarheid

Algemene informatie
Te huur: in overleg
Bestemming : winkel /dienstverlening
Huurprijs : €  per maand (excl. btw)
BVO : ca. 133 m2
Contract : n.o.t.k.
Bijzonderheden : zicht-locatie
Kenmerken
Locatie : centrum
Parkeren : vrij parkeren + blauwe zone
Verdieping : n.v.t.
Alarm : n.v.t.
Internet : ja
Lift: n.v.t.

Locatie

 • Gemeente: Peel en Maas (NL)
 • Plaats: Panningen
 • Adres: Kepringelehof 10

 

 • centrum
 • aan de ring van Panningen
 • veel licht / ramen
 • casco huur , verhuurder denkt mee
 • 1 hoofdingang + 2 extra ingangen
 • goed geïsoleerd

Panningen, in de volksmond Kepèl genoemd (naar de in 1643 gebouwde kapel), is met 16.805 inwoners (per 1 januari 2014) het grootste dorp in de gemeente Peel en Maas. Het ligt centraal tussen de steden Roermond, Weert en Venlo in de Nederlandse provincie Limburg. Per 1 januari 2010 maakt Panningen, als kern uit de voormalige gemeente Helden, deel uit van de gemeente Peel en Maas.

De oude kapel die het dorp zijn volksnaam gaf, bestaat inmiddels niet meer. Door het toenemende aantal pelgrims werd de kapel uitgebreid met zijbeuken. De zo ontstane kerk, O.L. Vrouwe van Zeven Smarten genaamd, is inmiddels afgebroken en werd in 1929 vervangen door de huidige kerk naar ontwerp van architect H.W. Valk. De kerktoren werd in 1944 opgeblazen maar na de oorlog door dezelfde architect hersteld. Op het Pastoor Huijbenplein staat tegenwoordig een monument dat de oude kapel symboliseert. Vlak bij de huidige kerk zijn tijdens opgravingen in de jaren negentig nog resten van de oude kerk gevonden.

De winkels in dit dorp vervullen een grote regiofunctie omdat de omliggende steden elk op een afstand van zo’n 20 km liggen. Kenmerkend voor Panningen is het door deze regiofunctie relatief grote winkelcentrum dat tussen 2000 en 2007 vernieuwd is. Het Raadhuisplein bijvoorbeeld, dat in de jaren zestig werd aangelegd met het raadhuis en moderne woningen boven winkels, is opnieuw op de schop genomen. Het raadhuis werd gesloopt, op de bijbehorende kenmerkende toren na, en vervangen door De Pit, een winkelpassage met woningen erboven. Het gemeentehuis verhuisde naar de plek waar vroeger de Mariaschool stond. Het gemeenschapshuis (of CC In Kepèl), zoals het cultureel centrum aan het plein in de volksmond heette, maakte plaats voor een multifunctioneel centrum, DOK6 genaamd, met theater- en bioscoopzalen en een trendy café. De programmering hiervoor wordt mede waargenomen door de Heldense cultuurstichting C6. Naast DOK6 staat nog een winkelpassage met woningen erboven; De Parel. Bouw van zowel De Parel als DOK6 is afgerond in 2007.

Voorzieningen

Contactinformatie

Contact Formulier

Locatie info