Raadhuisstraat 19

PANNINGEN
Huurprijs: € 1.200,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Winkel / Kantoren / Showroom :

Mooie langwerpige winkel met veel ramen aan Raadhuisstraat en Beatrixstraat gelegen op de hoek (zichtlocatie) bij een van de drukste toegangspoorten van Panningen met heel veel parkeren rondom (vrij parkeren en blauwe zone en de parkeerring). 80 m2 winkel met pantry en toilet.

Verhuur op basis van ROZ contract winkelruimte (casco) maar met nog extra voorzieningen aanwezig op dit moment zoals : keukentje / systeemplafond deels incl. verlichting.
Mooie locatie met parkeren op een zicht locatie in het centrum. 2 parkeerpleinen op de hoeken en langsparkeren voor de winkel.

De gemeente is op dit moment bezig met de ontwikkeling van de "oude postkantoor" locatie waardoor dit gebied een totale "make-over" en upgrade zal krijgen. Meer informatie hierover is beschikbaar en ook te lezen via de gemeentelijke informatiebronnen. Een combinatie van winkelend publiek (shoppen) en service gericht publiek (vers winkels en servicewinkels) maken deze locatie extra aantrekkelijk.

Ook als kantoor/showroom uitermate geschikt en voldoet met energielabel A aan minimale "energie label".

Er wordt gezocht naar een langdurige kandidaat huurder , tijdelijke winkel en/of pop-up store zijn op dit moment uitgesloten.


Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Aangeboden sinds
28-05-2024

Bouw

Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte
80 m²
Perceelopp.
236 m²
Front breedte
408 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
ja
Overname personeel
nee

Foto's

Raadhuisstraat 19Raadhuisstraat 19Raadhuisstraat 19Raadhuisstraat 19Raadhuisstraat 19Raadhuisstraat 19Raadhuisstraat 19Raadhuisstraat 19

Kaart