Markt 83a

PANNINGEN
Huurprijs: € 50,- t/m € 100,- per vierkante meter p.j.

Omschrijving

TE HUUR : midden in het centrum van Panningen, aan de markt gelegen, deze zeer ruime multifunctionele commerciële-, winkelruimte. De aangeboden ruimte ligt aan de zijde/doorgang van de hoofdwinkelstraat naar de achterzijde (waar ook Action en Albert Heijn/jan Linders ligt) van het kernwinkelgebied Panningen en aan de achterzijde liggen op eigen terrein meerdere parkeerplaatsen. Deze doorgang is een van de drukst belopen doorgangen van parkeren en Action winkel naar de Markt !!

De winkel aan de voorzijde wordt op dit moment geheel nieuw gebouwd voor Pour Vous en zal midden/3e kwartaal 2024 geopend worden. De grote trekkers met buren zoals HEMA, Primera, Kruitvat , AH-Jan Linders en de Action alsmede de locale zeer sterke winkels zoals Bakkerij Broekmans, Rutten Slagerij, Diverse sterke kleding- ,schoenen- ,tassen- , lingeriezaken samen met de horeca met terrassen maken het winkelcentrum zeer sterk en een regionale trekker.

Het aan de voorzijde gelegen centrale plein is autovrij en naast het pand ligt aan de ene zijde de Hema en aan de andere zijde Kruitvat. De winkelruimte beschikt over een zij-ingang en achteringang met overheaddeur met aparte loopdeur welke ligt aan het doorgangspad die de winkelstraat aan de voorzijde verbindt met het aan de achterzijde gelegen parkeerterrein. Parkeren kan zowel op eigen terrein (ca. 6 parkeerplaatsen) als op de diverse parkeerfaciliteiten in de directe omgeving en rond het centrum (blauwe zone).

Op dit moment wordt de ruimte, zolang niet verhuurd, gebruikt door de aannemer maar kan per direct worden leeg- en schoongemaakt (net zoals een deel van de parkeerplaats die op dit moment afgesloten is..

Indeling:
Het pand is altijd in gebruik geweest als modewinkel maar voor vele doeleinden geschikt. De (totale) winkelruimte loopt vanuit de voorzijde aan de Markt door tot aan het parkeerterrein, bereikbaar vanuit de Bernhardstraat, aan de achterzijde. Aan de achterzijde van de winkelruimte ligt een magazijnruimte met rolpoort (uitkomende op het parkeerterrein) en een kantoorruimte. Tevens bevindt zich hier een ruim (invalide) toilet.

Oppervlakten (indicatief):
- winkelruimte/bedrijfsruimte/praktijkruimte/opslagruimte etc. van 200 m2 tot 445 m² in totaal
- magazijn met kantoor ca. 65 m²

Opleveringsniveau:

Als uitgangspunt bij verhuur geldt een casco oplevering.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50,- t/m € 100,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Aangeboden sinds
04-03-2024

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Bedrijfshal

Oppervlakte
445 m²
Perceelopp.
428 m²
In units vanaf
200 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Verdiepingen
1

Parkeren

Niet overdekt
6

Foto's

Markt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83aMarkt 83a

Kaart