Markt 8

PANNINGEN
Huurprijs: € 1.500,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Mooi moderne winkel met veel daglicht en vrije achterom te huur

Gelegen aan de Markt 8 in Panningen ligt deze mooie winkel met veel daglicht, grote (over hele voorfront) pui die geheel open kan met een vrije achterom en "stadstuin" (via Past. Huijbenplein - parkeerplein)

Huidige ondernemer heeft grote plannen en heeft mogelijkheid tot uitbreiding van verkoop m2 op een andere locatie en wij zijn op zoek naar een vervangende huurder voor deze winkel. Bestaande huurovereenkomst kan overgenomen worden (looptijd 3 jaar) maar een geheel nieuwe huurovereenkomst behoort ook tot de mogelijkheden natuurlijk.

Winkel met dubbele voordeur die ook nog geheel over de hele breedte open gezet kan worden. Pantry met toilet zijn aanwezig als extra op de casco huurovereenkomst als ook de CV installatie met vloerverwarming en (van huidige huurder) een luchtgordijn.

Winkel ligt aan een van de 4 entree poorten van Panningen aan de kant van het huis van de gemeente, de bibliotheek en bushalte. Parkeren op Past Huijbenplein, Wilhelminaplein en vrij parkeren achter het huis van de gemeente. De (dag) weekmarkt is recht voor de deur en veel activiteiten binnen het centrum worden op en rondom de markt georganiseerd.

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden (samen met de vertrekkende huurder) te bespreken.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg, Binnen 1 tot 2 maanden beschikbaar
Aangeboden sinds
03-03-2024

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A+++

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Bedrijfshal

Oppervlakte
88 m²
Perceelopp.
152 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Heater, Pantry, Toilet, Mechanische ventilatie

Terrein

Oppervlakte
20 m²

Foto's

Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8Markt 8

Kaart